Ievadi meklēšanas atslēgvārdus un nospied Enter.

Piecas 2022. gada pavasara modes tendences

Tu, varbūt, arī neesi liels modes fans un vispār neseko tam, kas notiek tajā augstajā modes mākslā, taču, gribi to vai nē, Tu aizej uz veikalu pēc sava ģērbjamgabala, bet… jā, tur ir tieši tas, ko modes mākslinieki, dizaineri un mārketinga speciālisti Tev ir nolikuši priekšā. Tāpēc, gribi vai nē, bet modes tendences Tavā dzīvē ir absolūti klāt esošas.

Tiesa, ir labā ziņa. Tas, ko Tu iedomājies kā lielo modi, t.i., tos diezgan ekstravagantā izskata modeļus, kas pārspīlēti platiem soļiem staigā pa tērpu prezentācijas “mēlēm”, tā īsti nav mode, tā ir māksla, kurā mākslinieki izpauž savu radošās domas lidojumu. Līdz veikalu plauktiem nekas tāds nenonāk, precīzāk, nonāk tikai tendences un “civilās” interpretācijas par tēmu. Tas ir tāpat kā autobūvē, kad auto ražotāji izstādēs mēdz eksponēt mašīnu konceptus, bet parastie ļaudis kā brauca ar “golfiņiem”, tā arī brauc, no koncept-kāra, iespējams, pārņemot vien kādu atsevišķu risinājumu.

Ko Tu veikalu plauktos redzēsi šajā pavasarī?

1. Sešdesmitie un septiņdesmitie

Šis pavasaris ir un būs laiks, kad modē atgriezīsies sešdesmitie un septiņdesmitie! Savu jau, kā minimums, trešo popularitātes vilni piedzīvos “kļošenes”, atkal modē būs ļoti krāsaini raibas drēbes un, jā arī iešļūcamās čības.

Ja deviņdesmitajos un divtūkstošo sākumā biji liels tā laika jauniešu modes fans un vēl aizvien spēj ielīst tā laika drēbēs, zini, šogad vari parevidēt tālākos plauktus un būsi mega modīgs.

2. Adījumi

Šis trends labi sasaucas ar to hipiju un disko laiku, jo arī tad kārdigani un bītlenes ļoti labi sasaucās kopā ar jau pieminētajām “kļošenēm”.

Šogad šie kārdigani, kā tiek paredzēs, aizstās ierastās vējjakas un būs galvenie kungu palīgi brīžos, kad viņu dāmām būs auksti. Skaties tik, lai tavējais kārdigans “nekož”.

3. Šķērēšana

2022. gada pavasara un vasaras sezonas modē liela vieta ir atvēlēta šķērēm. Nē, tās nav visur jānēsā līdzi, bet gan tās jāliek lietā. Krekli bez piedurknēm, vestes, T-krekli ar izgrieztiem caurumiem utml. Tas viss ir šī gada modes kliedziens.

Nē, cauras zeķes vēl aizvien ir ārpus modes!

4. Koledžu sporta jakas

Pirms pāris gadiem popularitātes pīķi sasniedza tā sauktie “bomberi”, jeb stilizētas lidotāju jakas. Iespējams, ka arī Tu tādu nopirki. Šogad tādu pašu popularitātes vilni paredz tā sauktajām koledžu sporta jakām.

Gan jau, ka filmās esi redzējis, kad skolas futbola komanda staigā vienādās jakās. Tad, lūk, šāda stila auduma-un-ādas (āda gan ne vienmēr obligāta) jakas ar improvizētiem sporta komandu logo šogad tad skaitās ļoti modīgas.

5. Platie šorti

Iespējams, ka atceries laikus, kad 21. gadsimta pirmās desmitgades sākumā bija populāri platie šorti. Tolaik tā bija ASV sporta un hiphopa kultūras ietekme, šogad – jauna modes tendence.

Patiesībā, šogad tiek runāts arī par to, ka daudz lielāku popularitāti iegūs arī tā sauktie “skorti” un kilti, taču, nu, mēs to Tev neteicām un neaicinām.

Atbildēt

No apps configured. Please contact your administrator.

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *